تبلیغات
باران مهربانی - این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید
 
باران مهربانی
بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم

Image result for ‫سبزی ها‬‎




Image result for ‫هویج‬‎




 هویج مقدار بالایی فیبرهای غذایی دارد كه به جلوگیری از سخت شدن دیواره عروق، تنظیم عملكرد روده ها و كاهش كلسترول كمك می كند. هویج را باید منبع غنی ویتامین های A, B6, K, B1, B2, B3, C, E دانست كه البته در آب هویج نیز وجود دارند. هرچه رنگ هویج تیره تر باشد از نظر ارزش غذایی غنی تر است. یكی از مزیت های هویج این است كه می توان آن را به شكل خام و پخته در تركیب انواع خوراك ها استفاده كرد.

 

خواص موادغذایی,تغذیه مناسب در بهار

 
كرفس
كرفس سبزی است كه از 95% آب تشكیل شده و به خاطر كالری پایین شهرت دارد. كرفس عموما در موارد رژیم توصیه می شود زیرا نشاسته كمی دارد و سیر كننده است. آنتی اكسیدان های بالای موجود در آن تاثیرات ضدالتهابی به خصوص در مورد آسم و ضدباكتریایی بدن دارد. سرشار از فیبر است كه حالت ترد و نسبتا سفتی به شاخه های آن می دهد. این سبزی مدر است و در موارد ابتلا به احتباس آب در بدن یا دفع مواد سمی توصیه می شود. همچنین تاثیرات آن نسبت به خطر بیماری های قلبی عروقی و برخی سرطان ها نیز شناخته شده است و نقش تنظیم كنندگی فشار خون را دارد. حالت آب پز آن سرشار از ویتامین های C، B6 و K است كه نقش محافظ به استخوان ها و سیستم ایمنی می بخشد.


Image result for ‫اسفناج‬‎





اسفناج
اسفناج به دلیل دارابودن خواص متعدد بر سلامتی جز بهترین خوراكی ها قرار دارد. گرچه مقدار بالای آهن آن برای همه شناخته شده است اما منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی نیز محسوب می شود. مصرف منظم آن تاثیر مثبتی خطر سرطان های ریه و مری دارد. این سبزی خوشمزه آنتی اكسیدان های بالایی دارد كه خواص ضدالتهابی در برابر برخی سرطان ها دارد. اسید فولیك موجود در اسفناج به تشكیل اسیدهای آمینه كمك می كند كه بازسازی گلبول های قرمز و جریان خون مطلوب در بافت ها را در پی دارد. اسفناج پخته ارجحیت دارد زیرا از نظر ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اكسیدان های محافظ در برابر استحاله شبكیه غنی تر است.

 

خواص موادغذایی,تغذیه مناسب در بهار

 
تربچه
تربچه یكی از مفیدترین سبزیجات برای سلامتی است كه سرشار از آنتی اكسیدان هاست و از بدن در برابر رادیكال های آزاد عامل برخی ناراحتی های قلبی و دیگر بیماری های مرتبط با پیری محافظت می كند. مقدار منیزیوم، كلسیم، ویتامین A و پتاسیم تربچه بالاست و این عناصر خواص ضدعفونی كنندگی و ضدباكتریایی به آن داده است. تربچه همچنین منبع خوبی از فیبرهاست كه عملكرد روده ها را تسهیل می كند. طعم تند تربچه به خاطر گوگرد است كه اشتها و گوارش را تسهیل می كند. برگ های آن نیز خوراكی است و می توان آنها را در تركیب انواع غذاها به كار برد.




Image result for ‫پیاز‬‎



پیاز
پیاز را باید یكی از معطرترین سبزیجات دانست كه طعم خوبی به غذاها می دهد و البته برای سلامتی نیز بسیار مفید است. مصرف پیاز خطر سرطان های روده بزرگ، حنجره، تخمدان، مری و مغز را كاهش می دهد. همچنین نقش محلفظتی نسبت به برخی بیماری های قلبی عروقی دارد. پیاز نیز مانند بسیاری از سبزیجات سرشار از آنتی اكسیدان هاست كه پیاز قرمز از این نظر غنی تر است. به علاوه، فلاونوئیدهای موجود در آن به كاهش كلسترول بد خون كمك می كنند.

 

منبع : salamatnews.com





نوع مطلب : علمی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


Digital Clock - Status Bar

مرجع وبلاگ نویسان جوان

Music Code By: AvA



Up Page